HOME

Salariul garantat.

Profit

Salariul garantat

Castigurile din videochat difera la fiecare model. Suma pe care un model o poate castiga este o ecuatie cu foarte multe variabile. Cele mai multe tin de studioul in care lucreaza datorita trainingului,promovarii. Exista sansa ca la un moment dat sa suferi o mare dezamagire, sperand la un castig mare promis din prima. Conform experientei noastre in videochat, un model videochat poate genera de la 500 € la 8000 € si mai mult. Bineinteles ca in orice alt job atingerea unor sume record presupune implicarea studioului videochat pentru promovarea modelului respectiv, cat si a modelului videochat pentru o imagine de nota 10. In urmatoarele exemple vei afla care sunt criteriile pentru ca un model sa castige sumele fabuloase despre care se vorbeste in videochat.Studiul GNM va ofera 50% procent crescator in timp si bineinteles in functie de rezultatele tale.

Bonusuri

Iti oferim bonus la angajare 50 euro,iar pentru fiecare colega noua care se angajeaza prin intermediul tau vei primi 100$ dupa 1 luna in care ea lucreaza.

Concursuri

In fiecare luna cele mai bune 2 modele se premiaza ele primind din partea studioului GNM o surpriza extraordinar de placuta.

Teambuilding-uri

Noua ne place sa ne jucam si de aceea ne provocam si modelele sa faca acelasi lucru propulsandu-le si dandu-le motive temeinice sa ne urmeze si sa ajunga la sume considerabile doar fiind relaxate si socilizand.Cand aceste idei incep sa devina realitate echipa GNM te trimite in vacanta pe tine si inca persoana draga.

Desi cel mai usor e sa faci rau, vrem sa credem ca vom reusi sa facem foarte mult bine unei mase importante de oameni. Cum vrem sa aducem cate un zambet pe fata fiecarui model? E foarte simplu: prin ascultarea problemelor lor, prin oferirea unui suport moral sau prin materializarea viselor lor.In zilele noastre, un job modern presupune un program full-time cu reguli stricte, cerinte multe si sefi prea putini intelegatori. Asa ca ne-am gandit sa schimbam putin acest principiu si sa cream in primul rand o relatie de prietenie si colegialitate intre model si angajator in studioul GNM. Primul zambet a fost de fapt al nostru si l-am observat in momentul in care modele care au venit la noi si-au exprimat scris sau verbal multumirile, sau in momentul in care au plecat alte modele ne-au scris cu placere ca am avut un cuvant de spus in maturizarea lor ca oameni si in identificarea independentei lor. Iar daca voi, modelele noastre ne faceti sa zambim, de ce sa nu intoarcem surasul si catre voi Este atunci cand intri in studio.

Atmosfera este una primitoare, colegele sunt angajate dupa criterii alese, technicii sunt persoane amabile si bine instruite asupra muncii pe care o depun, iar managerii sunt oameni care in primul rand ajuta la formarea ta ca si caracter, si apoi ca si model. Vei avea ocazia sa fii inconjurata de persoane de calitate, cu experienta in ceea ce fac si care iti sunt in primul rand prieteni, apoi colegi. Atentia si implicarea lor vis-à-vis de tine este in primul rand personala, si acordata in masura egala tuturor fetelor.

Este atunci cand iei primul salariu, al doilea, al cincilea – de fapt fiecare salariu in parte, constant crescator, si cu aceeasi satisfactie stiind ca este rodul muncii tale. Evolutia ta se datoreaza in primul rand vointei tale de a produce cat mai mult. Aceasta vointa este in permanenta alimentata de sfaturile trainerilor nostri, sfaturi ce se bazeaza pe atentia care v-a fost acordata inca de la angajarea voastra.

Este in momentul in care stii ca esti capabila sa obtii ceva maret, prin propriile forte. Cum suna faptul ca iti poti cumpara o masina in anii facultatii? Sau o vacanta exotica cum vezi numai filme? Sau propria ta casa inainte de a-ti intemeia o familie? Suna tentant si poate deveni adevarat! Trebuie doar sa iti doresti suficient si atunci intervenim noi.

Modelul ideal

Angajarea

Pentru a deveni un model, cel mai important este sa te documentezi inainte despre ce inseamna aceasta activitate, cum trebuie sa abordezi jobul, daca iti plac conditiile oferite si daca esti pregatita de a incepe. Daca majoritatea raspunsurilor au fost pozitive, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa aplici un formular de contact (il regasesti in sectiunea “contact”). Interviul nu este numai pentru a te angaja, ci pentru a te lamuri in legatura cu orice intrebare. In momentul in care aplici, vei fi sunata de unul dintre managerii studioului la care ai fost repartizata si ti se vor cere cateva detalii personale. De asemenea, iti va spune si adresa studioului si iti va explica cum sa ajungi, in caz ca nu stii. Dupa ce ai fost contactata telefonic, nu iti ramane decat sa fii prezenta la interviu.

In ce consta interviul?

In momentul in care ajungi in incinta studioului, vei fi intampinata de persoana cu care ai vorbit la telefon. Cu aceasta vei avea o prima discutie libera despre personalitatea ta, motivele care te-au adus la noi etc. Ti se va da sa completezi o foaie cu informatii despre tine, cum ar fi: daca ai mai lucrat inainte, daca esti la facultate etc. In functie de ce ai scris pe formular, va incepe interviul propriu-zis. Pentru inceput, ti se va explica ce inseamna de fapt video-chat, atat pe adult, cat si pe non-adult. Astfel, pe parcursul interviului, te poti hotari pe care dintre sectiuni vrei sa incerci. Daca nu ai mai lucrat inainte, noi iti recomandam sa incerci pe non-adult, dupa care, daca doresti, te poti transfera. Ramane doar la latitudinea ta.

Dupa ce ti se explica ce ar trebui sa faci in camera, ti se detaliaza echipamentul de care dispui, cum ar trebui sa abordezi membrii, eventuale subiecte de conversatie, cum ar trebui sa fii imbracata. De asemenea, se pune accent in special pe ce inseamna sa fii model, pe ce este important sa te axezi in decursul activitatii tale si ce este bine sa eviti.Odata lamurita asupra acestui subiect, ti se explica programul si intervalul orar al turelor, cand se lasa programul, cate ture/ore lucrate saptamanal trebuie sa ai. Ti se mentioneaza si cum iti poti lua liber, cate weekend-uri trebuie sa lucrezi si daca vrei sa iti iei concediu cum se procedeaza. Ideea este doar sa te incadrezi in intervalul orar al turelor care se lucreaza in studio.Bineinteles, majoritatea sunt interesate de aspectul platii. Ti se detaliaza tarifele pe site, cum iti intra banii in contul personal, care este ziua de avans si lichidare. Ti se justifica si plata impozitului pe venit independent si cum se face acest lucru din partea ambelor parti.Ti se va prezenta contractul de comision si ti se vor explica ce clauze prevede, adica ce indatoriri ai tu ca si angajat si ce indatoriri avem noi, ca si firma. Bineinteles, orice aspect neclar va fi rezolvat inaintea semnarii lui. Contractul de colaborare se va semna in prima tura.In cele din urma, dar printre cele mai importante aspecte, ti se detaliaza toate bonusurile. De la bonusurile pe tura, pe weekenduri, pentru atingerea targetului pana la bonusuri in obiecte, excursii. La finalul interviului ti se vor prezenta camerele in care vei lucra.Odata finalizate aceste aspecte, ti se va raspunde si la intrebarile suplimentare. Daca nu esti ferm convinsa de faptul ca vrei sa incepi sa lucrezi, ti se ofera un ragaz pentru a lua o decizie si vei fi contactata telefonic pentru comunicarea ei. Dupa ce am primit un raspuns pozitiv, ti se face o programare pentru o sedinta foto. Aceste poze servesc la deschiderea conturilor pe site-urile pe care vei lucra.

In ce consta sedinta foto?

In momentul programarii sedintei foto, ti se va explica la telefon ce trebuie sa ai la tine. Nu este neaparat necesar sa ai outfituri de zeci de lei, ci poti improviza cu ce ai acasa: o rochita mulata, de club, un short si un maieu, o camasa barbateasca etc.Cele mai importante sunt accesoriile si machiajul. Iti poti lua un sirag de margele, sau o bratara masiva, sau o floare de prins in par. Neaparat trebuie sa fii fardata, putin mai strident decat te machiezi in general, deoarece iti accentueaza trasaturile fetei. Un chip bine conturat se evidentiaza mult mai bine in fata camerei daca este fardat corespunzator.Sedinta foto va avea loc cu unul dintre managerii de studio, bineinteles, de sex feminin. Aceasta iti va finisa tinuta si machiajul. Pozele initiale se vor face in boxele de lucru, in minim 2 tinute si maxim 3. Ti se va face un set de aproximativ 150 de poze din care se vor alege 20-30 de poze pe adult si maxim 10 poze pe non-adult pentru a fi modificate si puse ulterior pe profilele voastre. Fotografa te va ajuta sa alegi cele mai interesante cadre care sa te puna in valoare.Foarte important este ca la sedinta foto sa aduceti un act de identitate, de preferat buletinul. Acesta la randul lui este necesar pentru deschiderea conturilor pentru a demonstra ca esti majora si ca persoana din buletin coincide cu cea din pozele uploadate pe profil. Sedinta foto va dura intre 35 si 60 de minute.Dupa ce a fost finalizata sedinta foto, veti stabili programul impreuna pentru saptamana imediat urmatoare. Daca alegeti sectiunea non-adult, programul se face incepand de luni, daca ati ales adult puteti incepe sa lucrati in 2 zile de la data incheierii sedintei foto.

Prima tura

Dupa cum ati stabilit programul, in primele ture managerii de studio vor fi prezenti ca sa iti explice site-urile si cele mai importante amanunte pe care trebuie sa le faci pe parcursul programului de lucru. Iti va inmana si un manual care iti va raspunde la un alt set de intrebari legat de site-uri si va fi ca un indrumator secundar.Vei fi supervizata, nu in aceeasi camera tocmai pentru a ti se respecta intimitatea, iar in pauza sau la sfarsitul turei ti se va explica unde ai gresit in conversatie, la imagine, la pozitie etc. Ti se vor indruma pasii catre “modelul perfect” doar de catre trainerul tau, si doar pentru a-ti imbunatati activitatea. Technicul este acolo doar pentru a-ti rezolva problemele standard, insa trainerul va incerca sa-ti optimizeze ocupatia cu fiecare tura. De aceea, pentru a-ti sti calitatile si defectele, va trebui sa iti stea aproape un anumit numar de ture.

Trainingul

Trainingul va fi gratuit, atat timp cat se considera necesar. Este foarte important sa asculti sfaturile lor, deoarece nu te invata decat din experienta, spre interesul tau. Ascensiunea ta rapida nu poate fi posibila decat cu implicarea ta. Un model sarguncios se cunoaste pe parcurs si abia in timp se va vedea diferenta clara intre cineva care isi doreste mai mult si cineva care vine doar pentru a pierde timpul.Supervizarea nu include anumiti pasi stricti, ci se muleaza dupa carcaterul tau. Ti se personalizeaza metoda de lucru, programul, conversatiile s.a.m.d. Totusi, daca vei avea nevoie de ajutor in discutiile cu membrii, mentionam ca nu iti vom tasta noi, cum se intampla la alte studiouri, ci te vom ajuta sa te descurci pe cat posibil singura. Incurajam naturaletea, si nu falsitatea, punctam calitatile si nu imperfectiunile. Din acest job trebuie sa faci o munca relaxanta si profitabila, si nu un loc care sa iti provoace constrangerea creativitatii

Confidentialitate si program

Confidentialitate

Potrivit art. 26 din Codul muncii, clauza de confidențialitate obligă părțile ca, pe toată durata contractului individual de muncă și după încetarea acestuia, să nu transmită date sau informații de care au luat cunoștință în timpul executării contractului, în condițiile stabilite în regulamentele interne, în contractele colective de munca sau în contractele individuale de muncă.Obligația de confidențialitate incumbă ambele parți ale contractului individual de muncă (angajator și angajat).Referindu-ne strict la obligația de confidențialitate, aceasta reprezintă, de fapt, datoria salariatului de a păstra secretul de serviciu, dar și angajatorul de a nu divulga datele personale ale angajatului.În acest domeniu însă confidențialitatea nu înseamnă numai atât, nedivulgarea de date ale angajaților.

GNM Studio discreția datelor personale prin faptul:

• că lucrăm cu situri care nu sunt accesibile din România;

• că semnăm contracte de confidențialitate cu fiecare site în parte, prin care nu este permis site-ului să facă publicitate cu poze și filme ilegale din privatul modelului;

• prin suportul tehnic 24/24 care caută și șterge filme ilegale de pe site-uri. Aceasta clauza fiind trecută și în Contractul de Comision. Toate filmele și pozele ilegale ce apar pe alte situri decât pe cele care lucrezi sunt șterse chiar dacă modelul își încheie colaborarea cu studioul nostru. Pentru noi, tot modelul nostru ai fost.

Toate aceste clauze sunt trecute în contractul de comision care este semnat în prima zi de lucru.

Programul

Unul dintre avantajele de a lucra la GNM Studio este posibilitatea programului flexibil. Programul este de 8h si de asemenea turele unt flexibile . Spre deosebire de alte joburi/studiouri , aici iti planifici programul turelor in functie de timpul tau liber, si nu invers. GNM Studio este locul ideal unde poti impleti independenta financiara cu libertatea programului.

Cu toate acestea punem un mare accent pe seriozitate. Respectarea unui program isi pune amprenta asupra castigurilor tale financiare. De ce? Este foarte simplu, in primul rand pt ca seriozitatea te catalogheaza ca si un model perseverent, caruia ii place ceea ce face si intotdeauna acest lucru va fi apreciat atat de GNM Studio, cat si de userii cu care intri in contact. Unul dintre avantajele de a lucra la GNM Studio este flexibilitatea programului. Chiar daca ai cursuri la facultate sau un alt job, ai libertatea de a-ti face programul cum doresti. Orele de lucru sunt grupate in ture de 8 ore pe Adult. Programul se stabileste in ziua de vineri pentru saptamana lucratoare imediata, astfel nu vei intampina greutati daca ai activitati neprevazute. Turele pot fi de dimineata, de amiaza si/sau de noapte, pentru ca studioul functioneaza 24/24. Recomandam cu caldura turele de dimineata si de noapte din cauza traficului ridicat, si turele de amiaza pentru ajutorul direct din partea trainerilor. De fapt, indiferent pe care tura vei lucra, noi te vom ajuta sa atingi targetul dorit.De ce trebuie totusi sa ai ture fixe? Este important sa ai un program prestabilit pentru ca astfel userii vor sti cand se te gaseasca, iti poti face mai multi membri fideli si acest lucru isi pune amprenta asupra castigurilor tale. Webmasterii pe care ii avem angajati va vor promova dupa programul stabilit. Daca esti constanta in aceasta activitate vei fi rasplatita cu castiguri din partea membrilor si a studioului. Apreciem seriozitatea si implicarea modelelor, de aceea punem mare accent pe punctualitate si consecventa si bineinteles, le premiem.