GM STUDIO

Printre nenumaratele studiouri de chat, GNM Studio a reusit sa se faca recunoscut tocmai prin ceea ce alte studiouri nu izbutesc: punctualitate, motivatie, creativitate, buna dispozitie. De multe ori nu este de ajuns sa ai un spatiu si echipament ca sa lucrezi, ci ai nevoie de o echipa care sa te indrume, o atmosfera calda si un loc unde iti sunt apreciate ideile. Nu numai ca ascultam ce ai de zis, ci si te incurajam sa iti exprimi punctul de vedere, nemultumirile. Critica este constructiva pentru noi, iar in felul acesta invatam sa tintim mai sus si sa ne desprindem de anonimat. Avand libera exprimare, poti creste alaturi de noi si evolua cu o noua perceptie a acestui job.Te motivam sa vii la munca zambind prin bonusuri si prin castigurile pe care le ai in plus, si asta doar pentru ca lucrezi la noi. Si ce poate fi mai frumos decat sa fii creativa si sa fii rasplatita pentru asta? Suntem mereu la curent cu noutatile din domeniu, avem tematici pentru sarbatori, celebram weekenduri speciale si asta doar pentru a crea buna dispozitia necesara tie.

Pentru a lucra la GNM, ai nevoie de 4 conditii esentiale:

1. Fizic agreabil

2. Cunostinte cel putin medii de limba engleza

3. Abilitatea de a te pune in valoare

4. Respectarea conditiilor de confidentialitate si seriozitate

Daca ai toate aceste insusiri, inseamna ca esti perfecta pentru acest job. Sansele tale de reusita sunt completate de “calitatile” studioului de videochat si anume:Daca ai toate aceste insusiri, inseamna ca esti perfecta pentru acest job. Sansele tale de reusita sunt completate de “calitatile” studioului si anume:

1. Accesul securizat al locatiei si camera de luat vederi in incinta studioului si la intrare

2. Confidentialitate

3. Suport technic 24/24

4. Contract de colaborare/contract de munca individual pentru fiecare angajata conform legilor in vigoare ce iti pot facilita obtinerea unui credit.

5. Legalitate 100%

6. Training personalizat oferit de personal cu experienta in domeniu

7. Site-uri americane si europene cu tarife de pana la 6$/min, neaccesibile din Romania si cu posibilitatea de a-ti bana ce tara doresti

8. Bonus de 50euro din prima zi de munca pentru a te motiva sa zambesti si 100$ pentru FIECARE prietena adusa

9. Sedinta foto la angajare

10. Plata punctuala a salariului bilunar, cu sistem de bonusuri si target

11. Sedinte foto profesionale pentru modelele cu un comportament exemplar

12. Posibilitatea de a lucra la mare pe timpul verii si la munte cu echipamentul tehnic si cazarea asigurate de catre studio.

13.Petreceri de 8 martie,Craciun s.a.m.d.

*De ce sa alegi GNM STUDIO?

Locatie moderna amenajata in zona Piata Muncii,cel mai mare studio din Bucuresti.Studioul este dotat cu aparate de aer conditionat, microunde, cafetiere, apa La Fantana, bai cu posturi de dus, camere video, camere de lucru HD, decoruri personalizate. Decizia de a lucra in acest domeniu poate fi una obiectiva – dorinta unui castig mai mare, insa alegerea unui studio este mai complexa. Tocmai ti-am aratat ca iti putem oferi de 4x mai mult decat ne oferi tu, iar pentru noi, modelul este pe primul loc. Mai mult, castigurile voastre sunt transparente si pot fi accesate de catre voi in orice moment al zilei.Poti sa te programezi la un interviu unde ti se vor da detalii si ti se va raspunde la intrebari, poti vizita studioul pentru a-ti face o impresie dupa care decizia iti va apartine.

Cu cine vei lucra?

Deoarece echipa GNM este aleasa cu maxima atentie, punand baza pe disciplina, seriozitate si dedicare, personalul care lucreaza pentru voi este tanar, dar cu experienta in domeniu, placut si iti sunt la dispozitie pentru orice problema ai: tehnica, financiara,spirituala sau chiar sentimentala. Suntem o echipa unita si acest lucru se datoreaza seriozitatii si profesionalismului cu care lucram. Nu am fost asa de la inceput, dar am crescut, ne-am adaptat, am invatat sa ascultam si am ajuns unde suntem astazi: o firma legala ce reuseste superlativul cu fiecare angajat, in pofida legilor care obstructioneaza evolutia.Colegele tale sunt angajate dupa criterii alese, astfel nu vei avea neplacerea sa lucrezi cu fete vulgare, insolente care sa te deranjeze .Tehnicii au experienta in domeniul IT-ului, astfel nu vei intampina probeleme de ordin tehnic cat vei fi la munca. Au propriul birou, deci nu trebuie sa va faceti griji pentru ca nu veti avea intimitate in camera voastra. Ei sunt acolo doar pentru a va ajuta!In echipa de manageri, veti avea ocazia sa va intalniti cu un personal bine instruit, cu dorinta de a va propulsa in acest job, cat mai repede si cat mai sigur. Managerii de studio sunt persoane de varsta voastra, de sex feminin. Ele va vor lua interviul, va vor face pozele la angajare, va vor supraveghea si vor avea grija de evolutia voastra ca si model. Aceasta pozitie este ocupata doar de fete tocmai pentru a va spori confortul initial si pentru a nu va fi jena sa le spuneti orice dezagrement. Instruirea unui model nu consta doar in a-ti explica la interviu ce trebuie sa faci si cum trebuie sa conversezi ci in a pune baza unei relatii intre manager si model, in primul de solicitudine. Astfel, pasii urmatori vor fi mult mai lejeri si dezinvolti.

*Nu angajam baieti!

Asigurandu-ne onorabilitatea si integritatea de-a lungul timpului, dorim sa va facem cunoscute anumite sectiuni ale job-ului de video-chat, mai putin cunoscute de catre toata lumea, atat legale cat si disciplinare. Dorim sa subliniem faptul ca exista anumite reguli necesare in acest job, impuse de catre site-urile cu care colaboram si de catre AvcStudio. In primul rand exista categoria, in care pe site-urile exclusive cu care lucram, au zero toleranta la colaborarea cu persoane de sex masculin sub orice forma, si de asemenea nu se permite nici macar prezenta lor in camera modelului. Nu dorim sa facem discriminare intre sexe, dar ne-am oferit sansa sa urmam pas cu pas toate prevederile legii, si sa fim profesionali in ceea ce facem.Totodata, exista categoria infractiunilor care aduc atingere unor relatii privind convietuirea sociala, inscrise in cap. IV, t. X, art. 328 a codului penal si consta in fapta persoanei care isi procura mijloacele de existenta, practicand in acest scop raporturi sexuale cu diferite persoane. Asadar patura de cupluri cu care sunt impanzite anumite site-uri de video-chat , intra la categoria pornografie, iar prin acest lucru noi dorim sa suprimam acest fenomen, acordandu-ne sansa si privilegiul a de a lucra decat cu modele de genul feminin.